Gezondheidscentrum
‘s-Hertogenbosch / Engelen

Opstellingen en Coaching

 

 logo 1 christiane.jpg

 

        Wil je van een lastige gewoonte of een patroon af?

       Voel je jezelf belemmerd, bezwaard, geblokkeerd?

     Moet je een grote beslissingen nemen?

     Heb je een moeilijke relatie tot je baas?

     Wil je jouw verhouding tot b.v. geld onderzoeken? 

     Het kan over alle thema´s gaan die het leven met zich meebrengt b.v.

  • Persoonlijke ontwikkeling 
  • Liefde
  • Relatie tot anderen
  • Opvoeden
  • Gezondheid
  • Werken
  • Ondernemen en zo voort

Verhelderend Gesprek

We gaan samen op zoek naar het wezenlijke van je vraag.
We gaan samen op zoek naar jouw kracht.
We zullen nieuwe perspectieven vinden en er zullen nieuwe mogelijkheden ontstaan.
Aan jou de keuze.

Ik weet het niet beter! Ik wil je inspireren. Mijn kracht ligt in het samenspel tussen mijn analytische geest en mijn sterke intuïtie. Die kracht zet ik vol in. Met respect, doortastend en open voor dat, wat zich laat zien, werken we op een diepgaand niveau.

Opstellingen

Opstellingen zijn een krachtig instrument om aan het licht te brengen wat ons leven onbewust beïnvloedt.

In ons schuilen namelijk onbewuste overtuigingen en loyaliteiten door die wij ons verbonden voelen met de systemen waarin wij leven. Overtuigingen en loyaliteiten staan ons echter ook vaak in de weg als we iets in ons leven zouden willen veranderen. We kunnen mentaal dan wel een mooie oplossing vinden, maar het lukt niet deze oplossing in ons leven te integreren.

Wat is in december b.v. nog over van al die goede voornemens die je in begin van het jaar hebt gemaakt? Hoe vaak heb je geprobeerd te stoppen met roken of snoepen? Je wilt graag een onderneming starten maar je stelt het alsmaar uit.

Een opstelling gaat over het innerlijke beeld dat je hebt van jezelf, jouw situatie en de systemen met die je verbonden bent.

Met een opstelling brengen we samen dat innerlijke beeld naar buiten; maken het zichtbaar. Tegelijkertijd laat zich ook zien waar onbewuste overtuigingen en loyaliteiten tot blokkades leiden. Door de belangrijkste posities in jouw beeld te onderzoeken, krijg je meer inzicht in hoe het in elkaar zit. Daarna voelt alles een heel stuk helderder.

Dit kun je verwachten:

  • Consulten waarin wij jouw vraag systemisch bekijken. We kijken dus niet alleen naar jou maar ook naar alles waarmee jij verbonden bent. 
  • Ik luister actief, vraag door en benoem het wezenlijke.
  • Jij komt tot meer helderheid. Er ontstaat ontspanning. Dat is de basis waarop een beweging in jouw situatie weer mogelijk wordt.

Met wie heb je een afspraak:

Mijn naam is Christiane en ik ben in Oost-Duitsland geboren. Vandaaruit ben ik in 1989, vlak voor de val van de muur, naar West-Duitsland gevlucht en 11 jaar later naar Nederland geëmigreerd.

Ik heb Duitse taal, sociale psychologie en communicatie gestudeerd, heb een postacademische opleiding tot spreekdocent gevolgd, communicatie- en taal-trainingen gegeven. Werk sinds 2005 als zelfstandige met mens, taal en communicatie. In 2007 ben ik in de wereld van klassieke familieopstellingen gestapt. De opleiding klassieke familie- en organisatieopstelling in 2019/2020 heeft hier een extra verdieping in gebracht en mij ertoe opgeleid om met deze prachtige methodiek ook voor anderen diepe inzichten mogelijk te maken.

Alles wat ik in mijn leven heb ervaren – positief of negatief -, heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Deze gedachte maakt mij trots en geeft mij kracht.

Wil je meer weten of kennis maken? Heel graag. Je bent van harte welkom!

 Foto 1Christiane.jpg

 

contact.gif Christiane Hilgenberg  
adres.gif Kraanvogellaan 13, 5221 GA 's-Hertogenbosch (Engelen)
phone.gif 06-23328946
email.gif post@chilgenberg.nl
internet.gif www.chilgenberg.nl
afspraal.gif  maandag van 09.30 - 20.00 

© 2022 Lage Leun. All Rights Reserved.

Powered by Fly Webservices