top of page

Body Stress Release

Body Stress Release Noord Brabant

We krijgen allemaal een keer te maken met overbelasting door stress. Stress wordt bij overbelasting vastgezet in ons lichaam. Veel Lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een te hoge spierspanning. Als Body Stress Release (BSR) practitioner stimuleer ik het lichaam om vastgezette spierspanning los te laten.
 

Het lichaam slaat spierspanning in gestructureerde patronen op. Als Body Stress Release-practitioner ben ik opgeleid om deze patronen te herkennen en vast te stellen waar en in welke richting deze zich bevinden. Tijdens de releases test ik het lichaam op body stress en gebruik daarbij het biofeedbackmechanisme van het lichaam.
 

De techniek bestaat uit het geven van lichte drukimpulsen op de juiste plaats en in de juiste richting op het lichaam. Het lichaam kan door deze impulsen de spierspanning laag voor laag loslaten. Ik geef het brein een seintje, dat die hoge spierspanning niet langer nodig is. Zodra de spanning loslaat, wordt de druk op de zenuwbanen verminderd of is de druk zelfs volledig weg. Er is meer ontspanning en ruimte langs de ruggenwervel. Hierdoor krijgt het zenuwstelsel weer ruimte en zal de communicatie tussen de hersenenen het lichaam herstellen. Het brein krijgt stap voor stap seintjes om het lichaam weer op de juiste manier aan te sturen en goed te laten functioneren. Vaak verdwijnt hierdoor een grote diversiteit aan fysieke klachten. Het is dus een kwestie van loslaten, herstellen en weer vrijer bewegen.
 

Als je meer wilt weten over wat ik precies doe en met wat voor soort klachten je bij mij terecht kunt, kijk dan op www.bsr-noordbrabant.nl

bodystressrelease.png

Body Stress Release practitioner

pin.png

Kraanvogellaan 13, 5221 GA 's-Hertogenbosch (Engelen)

Behandelruimte 8

telefoon.png

06 - 25022919

email.png
web.png
klok.png

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

12.00 - 20.00

09.00 - 17.00

Niet aanwezig

12.00 - 20.00

09.00 - 17.00

Imre Giesselbach

Logo-zorgaanbieder-22.png
bottom of page