top of page

Orthopedagogiek
Kind & Jeugd psycholoog

Praktijk Synthese

Praktijk Synthese, basic trust praktijk Den Bosch biedt behandeling aan kinderen bij wie de ontwikkeling stagneert en begeleiding aan ouders/opvoeders gericht op de opvoeding. Praktijk Synthese is gespecialiseerd in behandeling van gedrag- en emotionele problematiek in combinatie met trauma en hechtingsproblematiek. In de praktijk wordt met verschillende behandelvormen gewerkt zoals EMDR, schematherapie, cognitieve gedragstherapie en elementen van lichaamsgericht werken. In de ondersteuning aan ouders wordt aandacht besteed aan het betekenis geven aan het (probleem) gedrag en vergroten van de interactievaardigheden van ouders/opvoeders. Ook kunt u terecht voor diagnostisch onderzoek naar de oorzaken van stagnatie in de ontwikkeling en problemen in gedrag of de relatie met de ouder/opvoeder.

Ook kunt u bij Praktijk Synthese terecht bij vraagstukken rondom rouw- en verlieservaringen bij het kind en ouders. Heel specifiek hierbij is de begeleiding van ouders die een kindje verloren zijn.

Mijn naam is Sigrid de Winkel. Ik ben Orthopedagoog, Registerpsycholoog Kind & Jeugd en Gezondheidspsycholoog Kind & Jeugd. Voor meer informatie over mij, de praktijk en wat ik voor u kan betekenen nodig ik u uit om op de website van Praktijk Synthese te kijken (www.praktijksynthese.com) of contact met mij op te nemen via de mail of telefoon.

orthopedo.png

Orthopedagoog en Kind & Jeugd psycholoog

pin.png

Kraanvogellaan 13, 5221 GA 's-Hertogenbosch (Engelen)

Behandelruimte 4

telefoon.png

06 - 47972862

email.png
web.png
klok.png

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

Sigrid de Winkel

Logo-zorgaanbieder-16.png
bottom of page