top of page

Praktijkruimte huren

Bent u werkzaam in de zorg en heeft u interesse om uw praktijk te vestigen in gezondheidscentrum Lage Leun?

In een modern en representatief gezondheidscentrum in Den Bosch is praktijkruimte te huur. In het gezondheidscentrum zijn o.a. gevestigd huisarts, apotheek en fysiotherapie.

Daarnaast zijn er nog verschillende andere therapeuten gevestigd. In overleg is het mogelijk om met meerdere dezelfde zorgaanbieders te werken vanuit het gezondheidscentrum.

In het gezondheidscentrum zijn meerdere verhuurbare behandelruimtes. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Deelhuur is mogelijk, minimale afname bij deelhuur is twee dagen per week.

De praktijkruimte wordt aangeboden inclusief gebruik van wachtruimte, keuken, sanitaire voorzieningen, schoonmaakonderhoud, airconditioning, g/w/l en internet. Iedere ruimte heeft een eigen voorziening voor koud en warm water. Tevens is de ruimte voorzien van geluidsisolerende wanden.Het gezondheidscentrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto vanaf de A2 en A59.

Vrij parkeren voor de deur. Aanvaarding in overleg. 

U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor het huren van een praktijkruimte. In overleg kunnen we bepalen of uw specialiteit op het gebied van zorg aansluit bij de visie van gezondheidscentrum Lage Leun. Aanvaarding in overleg. 

bottom of page