top of page

Apotheek

Apotheek - uitdeelpost Lage Leun

Apotheek Servicepunt Lage Leun is de uitdeelpost van Apotheek West en Apotheek De Kooikersweg. In de uitdeelpost worden geen recepten klaargemaakt. De recepten worden bereid in Apotheek West of in Apotheek De Kooikersweg. 

Om gebruik te kunnen maken van Apotheek Servicepunt Lage Leun dient u zich eerst in te inschrijven bij Apotheek West of bij Apotheek De Kooikersweg. 

Apotheek West
U kunt uw medicatie persoonlijk afhalen bij de balie in Gezondheidscentrum Lage Leun als u staat ingeschreven bij apotheek West. De balie is open op woensdag- en vrijdagmiddag van half twee tot zes uur.

Apotheek De Kooikersweg
Aan de voorzijde van het Gezondheidscentrum Lage Leun vindt u een afhaalautomaat van apotheek De Kooikersweg. De automaat is uitsluitend te gebruiken als u ingeschreven staat bij apotheek De Kooikersweg. U kunt zich hier inschrijven. De automaat is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en wordt iedere werkdag bevoorraad. Bij deze automaat kunt u ook pinnen. Krijgt u een geneesmiddel voor de eerste keer, dan bellen wij u voor het eerste uitgifte gesprek. Producten die koel bewaard moeten worden kunnen niet in de afhaalautomaat en dienen bij apotheek De Kooikersweg te worden opgehaald. 

Beide apotheken hebben ook een bezorgservice.

apotheek1.png

Karel Weykamp

Apotheker

pin.png

Kraanvogellaan 15, 5221 GA 's-Hertogenbosch (Engelen)

Apotheek West

telefoon.png

073 - 6216122

email.png
web.png
klok.png

Woensdag

Vrijdag

13.30 - 18.00

13.30 - 18.00

Apotheek De Kooikersweg

telefoon.png

073 - 6233095

email.png
web.png
klok.png

Afhaalautomaat 24/7 

Logo-zorgaanbieder-26.jpg
bottom of page