top of page

Sensi therapie

Simplify therapy and more

Bij Sensi therapie zijn er meer dan 20 therapievormen of combinaties daarvan, die toegepast worden bij een behandeling. Om te weten welke therapie moet worden toegepast, wordt met behulp van een biosensor uitgemeten wat jij nodig hebt. Een veel voorkomende is de behandeling via drukpunten. Deze behandeling heeft tot doel de blokkades in jouw lichaam op te heffen en te zorgen dat je weer lekker in je vel zit.

Als mens zoeken we ons geluk maar al te vaak in de verkeerde hoek. In 'spullen', relaties, een droom... Maar geluk draait om rust in jezelf en met jezelf. Die rust bereik je door het weghalen van blokkades. In jouw lichaam lopen energiebanen (meridianen). Als je het visualiseert, zou je het kunnen vergelijken met een netwerk van wegen, waar diverse haltes aan zitten.


Een Sensi therapeut loopt deze 'haltes' langs via drukpunttherapie (het opvoeren van druk met de duim op deze specifieke punten) en kan zo lokaliseren waar jouw blokkades zitten. Een drukpunt dat pijn doet, duidt op een blokkade. De plek waar dit punt zich bevindt, geeft inzicht in het probleem.


De therapeut zoekt de betekenis van het pijnpunt op en bespreekt de betekenis van dit punt. Tijdens deze behandeling drukt de therapeut het pijnpunt in. Met de verwerking van het thema zal ook de pijn afnemen. Door bewustwording en inzicht bereik je acceptatie, rust en balans. 

Drukpunttherapie kan goed helpen bij stress, trauma, eetstoornissen, angsten en fobieën, moeite om 'bij je gevoel te komen', agressie, drankproblemen, burn-out, vastgeroeste gedachten, eenzaamheid, ontbreken van zelfvertrouwen, hechtingsproblemen, rouwverwerking en relatie en opvoedingsproblemen. Vaak wordt deze therapie gegeven in combinatie met het op peil brengen van je energieniveau. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Sensi.png

Sensi therapeut

pin.png

Kraanvogellaan 13, 5221 GA 's-Hertogenbosch (Engelen)

Behandelruimte 11

telefoon.png

06 - 22844827 (op werkdagen tussen 9.00 en 18.00)

email.png
web.png
klok.png

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

op afspraak

op afspraak

op afspraak

op afspraak

op afspraak

Maarten Schouten

Logo-zorgaanbieder-13.png
bottom of page