top of page

Ontspanningsmassage

Praktijk voor Ontspanningsmassage op dieper celniveau

AANRAKING en ONTVANGEN zijn de krachtwoorden van mijn werk.

Tijdens een intentie massage sessie van anderhalf uur bij mij worden niet alleen je lichaam maar ook andere delen van jou als mens 'aangeraakt'. Ik gebruik verschillende technieken zoals langzame strekkingen met volle aanraking op dieper celniveau, om afvalstoffen af te voeren, holistische pulsingen, bindweefsel en energetische massage in een hele lichaamsmassage verwerkt. De ruimte is sfeervol verlicht en de rustgevende muziek neemt je mee op reis door je lichaam. Dit helpt jou in je proces van bewustwording, verwerking en heling. Ik nodig je uit om uit je hoofd te komen en in je lijf te gaan ervaren wat het leven met jou doet.

De aanraking kan voor getraumatiseerde mensen of mensen met burn-out of PTSS zeer helend zijn om weer in contact met hun lijf en zichzelf te komen. Samen kijken we naar jouw behoeften en passen we de behandelingen erop aan.

 

Systemisch werk​

Voel je welkom als je naast aanraking behoefte hebt om verder te ontwikkelen, controle los te laten en/of bewust te worden van jouw patronen die jou belemmeren om voluit te leven en te genieten van alles wat er al is. Samen ga ik graag met jou op zoek naar jouw gemis en verlangen, jouw grenzen, jouw balans in het geven en ontvangen en op welke plek je in jouw eigen systeem staat.

We willen allemaal gezien en gehoord worden. Daarvoor heb je je ook echt zelf te laten zien en te horen. Vaak is het een gemis van veiligheid en zelfvertrouwen die je tegen houd. Daar kun je alleen zelf iets aan veranderen, ik loop graag een tijdje met je mee. 

foto ontspanningsmassage 2.jpeg

Massagetherapeut

pin.png

Kraanvogellaan 13, 5221 GA 's-Hertogenbosch (Engelen)

Behandelruimte 11

telefoon.png

06 - 15641550

email.png
web.png
klok.png

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09.00 - 18:00

12.00 - 20.00

09.00 - 18:00

Op afspraak

Op afspraak

Ulrike Kreiss

Logo-zorgaanbieder-15.png
bottom of page